HEBEI JIEXING RUBBER SEALS CO.,LTD
Дома> Производи> Серија за ленти за запечатување на EPDM> Серија со три порти на ЕПДМ> Стрип на ветерница и анти-судир за засилување
Стрип на ветерница и анти-судир за засилување
Стрип на ветерница и анти-судир за засилување
Стрип на ветерница и анти-судир за засилување
Стрип на ветерница и анти-судир за засилување
Стрип на ветерница и анти-судир за засилување
Стрип на ветерница и анти-судир за засилување

Стрип на ветерница и анти-судир за засилување

  • $0.6

    200-499 Meter

  • $0.5

    ≥500 Meter

Атрибути на производо...
Пакување и испорака
Продажни единици : Meter
Опис на производот
product name Three-port glass sealing strip
Material Rubber
Color Black (color can be customized)
Length Any length customized
Width 5-150mm or customized
Thickness 1-50mm(or customized)
Hardness 10-80 Shore A
Proportion 0.5-1.6g/cm3
MOQ 100 metres
Specifications Complete specifications (non-standard customization)
Features Good sealing, pressure resistance, shock absorptionand sound insulation, aging resistance
Application Used for sealing glass windows of machinery,motor cabinets, glass curtain walls, automobiles, etc.
-Предностите на лентите за запечатување со три порти главно вклучуваат отпорност на временски услови, отпорност на стареење на топлина, отпорност на озон, како и добра еластичност и отпорност на деформација на компресија. ‌
Resistence Отпорност на пердуви ‌: лентите за запечатување со стакло со три порта имаат долгорочен отпор на силна студ, топлина, сувост и влажност и имаат одлична отпорност на корозија на дожд и снег. Има мала стапка на намалување и не се деформира, и може целосно да го постигне истиот дизајн на дизајнот како вратите, прозорците и wallsидовите на завесите.
Resity Отпорност на стареење на стареење ‌: ленти за запечатување со стакло со три порта може да се користат долго време на 100-120 ℃ и можат да одржуваат ефикасни физички својства долго време на температура од 140-150. Може да издржи високи температури од 230-260 ℃ за краток временски период, покажувајќи ја својата одлична отпорност на стареење на топлина.
Ozон Озонска отпор ‌: Поради одличната отпорност на озон, лентите за запечатување со три порти се познати како „гума без пукнатини“, особено под различни атмосферски индекси, во споредба со гумени-пластични ленти за запечатување (ПВЦ), што ја покажува супериорноста на неговите производи. Добра еластичност и отпорност на деформација на компресија: ленти за запечатување со стакло со три порти имаат добра еластичност и отпорност на деформација на компресија и постигнаа одлични резултати што ги надминуваат сите традиционални производи во тестови како што се отпорност на стареење, отпорност на замор, тест за деформација на компресија, тест за сила на компресија , Термичка спроводливост k Тест за вредност, упад во вода и пропустливост на вода.
Овие предности прават ленти за запечатување со стакло со три порта широко користени во инженерската машинерија и опрема, ормани, електрични кутии, врати и прозорци, итн., За исполнување на потребите за запечатување во разни околини, а исто така и исполнување на барањата на зелената и здравата тема на Нова ера.
Хебеј џиексинг гумени заптивки

Hotешки производи

SEND INQUIRY

* 此处显示错误信息
* 此处显示错误信息

Контакт

  • Тел: 86-0319-19333913033
  • Мобилен телефон: 18632957356
  • Е-пошта: jiexingcyl@chinajiexing.cn
  • Адреса: Changzhuang Village,Wei County,Xingtai City,Hebei Province,China, Xingtai, Hebei China

Испрати Испраќам барање

Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати