HEBEI JIEXING RUBBER SEALS CO.,LTD
Дома> Производи> Серија за ленти за запечатување на EPDM> Серија со три порти на ЕПДМ> Ленти за запечатување на стаклен раб
Ленти за запечатување на стаклен раб
Ленти за запечатување на стаклен раб
Ленти за запечатување на стаклен раб
Ленти за запечатување на стаклен раб
Ленти за запечатување на стаклен раб
Ленти за запечатување на стаклен раб

Ленти за запечатување на стаклен раб

  • $0.8

    500-999 Meter

  • $0.6

    ≥1000 Meter

Атрибути на производо...
Пакување и испорака
Продажни единици : Meter
Опис на производот
product name Three-port glass sealing strip
Material Rubber
Color Black (color can be customized)
Length Any length customized
Width 5-150mm or customized
Thickness 1-50mm(or customized)
Hardness 10-80 Shore A
Proportion 0.5-1.6g/cm3
MOQ 100 metres
Specifications Complete specifications (non-standard customization)
Features Good sealing, pressure resistance, shock absorptionand sound insulation, aging resistance
Application Used for sealing glass windows of machinery,motor cabinets, glass curtain walls, automobiles, etc.
-Предностите на лентите за запечатување со три порти главно вклучуваат отпорност на временски услови, отпорност на стареење на топлина, отпорност на озон, како и добра еластичност и отпорност на деформација на компресија. ‌
Resistence Отпорност на пердуви ‌: лентите за запечатување со стакло со три порта имаат долгорочен отпор на силна студ, топлина, сувост и влажност и имаат одлична отпорност на корозија на дожд и снег. Има мала стапка на намалување и не се деформира, и може целосно да го постигне истиот дизајн на дизајнот како вратите, прозорците и wallsидовите на завесите.
Resity Отпорност на стареење на стареење ‌: ленти за запечатување со стакло со три порта може да се користат долго време на 100-120 ℃ и можат да одржуваат ефикасни физички својства долго време на температура од 140-150. Може да издржи високи температури од 230-260 ℃ за краток временски период, покажувајќи ја својата одлична отпорност на стареење на топлина.
Ozон Озонска отпор ‌: Поради одличната отпорност на озон, лентите за запечатување со три порти се познати како „гума без пукнатини“, особено под различни атмосферски индекси, во споредба со гумени-пластични ленти за запечатување (ПВЦ), што ја покажува супериорноста на неговите производи. Добра еластичност и отпорност на деформација на компресија: ленти за запечатување со стакло со три порта имаат добра еластичност и отпорност на деформација на компресија и постигнаа одлични резултати што ги надминуваат сите традиционални производи во тестови како што се отпорност на стареење, отпорност на замор, тест за деформација на компресија, тест за сила на компресија, тест за сила на компресија, тест за сила на компресија, тест на сила на компресија , Термичка спроводливост k Тест за вредност, упад во вода и пропустливост на вода.
Овие предности прават ленти за запечатување со стакло со три порта широко користени во инженерската машинерија и опрема, ормани, електрични кутии, врати и прозорци, итн., За исполнување на потребите за запечатување во разни околини, а исто така и исполнување на барањата на зелената и здравата тема на Нова ера.
видео компеј

Hotешки производи

SEND INQUIRY

* 此处显示错误信息
* 此处显示错误信息

Контакт

  • Тел: 86-0319-19333913033
  • Мобилен телефон: 18632957356
  • Е-пошта: jiexingcyl@chinajiexing.cn
  • Адреса: Changzhuang Village,Wei County,Xingtai City,Hebei Province,China, Xingtai, Hebei China

Испрати Испраќам барање

Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати