HEBEI JIEXING RUBBER SEALS CO.,LTD
Дома> Производи> Гумен лист> > Флексибилен индустриски гумен материјал NBR гумен лист
Флексибилен индустриски гумен материјал NBR гумен лист
Флексибилен индустриски гумен материјал NBR гумен лист
Флексибилен индустриски гумен материјал NBR гумен лист
Флексибилен индустриски гумен материјал NBR гумен лист
Флексибилен индустриски гумен материјал NBR гумен лист
Флексибилен индустриски гумен материјал NBR гумен лист

Флексибилен индустриски гумен материјал NBR гумен лист

Начин на плаќање: L/C,T/T,D/P,D/A,Paypal

  • $1.58

    300-499 Meter

  • $1.08

    500-999 Meter

  • $0.58

    ≥1000 Meter

Атрибути на производо...
Атрибути на производо...

место на потеклоКина

Услуга за обработкаОбликување, Сечење

Пакување и испорака
Продажни единици : Meter
Опис на производот
product name Nitrile rubber sheet
Color black
Thickness 1mm-20mm
Width 0.5m-2m
Proportion 1.5g/cm3
Strong 4MPA
Hardness 65±5(shpreA°)
Test Test report/certificate
Package Woven Bags/large quantity pallet
Characteristic Oil resistance seal, anti -aging.heat -resistant and wear -resislant
Customize Customized length/width/thickness,cut shape according to needs, etc.Please ask the customer service before customization and ordering
Карактеристиките на нитрилниот гумен лист вклучуваат одлична отпорност на масло, добра отпорност на топлина и отпорност на ниска температура, како и добри перформанси на обработка, добра отпорност на абење и одлични механички својства.
Отпорност на масло: Нитрилниот гумен лист има одлична отпорност на масло и може да издржи минерално масло, течно гориво, животински и растителни масла и растворувачи, што е подобро од природна гума, гума од хлоропрена и гума од стирен-бутадиен. Неговата отпорност на нафта се должи на присуството на цијанид во структурата на молекуларниот ланец на нитрилна гума, што го прави да покаже добри запечатувања и анти-експанзија својства во нафтените медиуми.
Отпорност на топлина: Нитрилниот гумен лист има добра отпорност на топлина, а долгорочната температура на употреба може да достигне 120. Во исто време, има добра отпорност на ниска температура, а најниската температура на транзиција на стаклото може да достигне -55. Ова го прави да се одржува стабилни физички и механички својства во широк опсег на температура.
Перформанси за обработка: Нитрилна гума има добри перформанси за обработка. Со промената на содржината на акрилонитрил, соодветно ќе се промени нејзината релативна густина, брзината на вулканизација, јачината на затегнување и еластичноста. Нитрилната гума може да се подели на различни типови според содржината на акрилонитрил за да се исполнат различни барања за апликација. Методите на производство вклучуваат континуирана полимеризација и наизменична полимеризација. Првиот е погоден за големо производство, додека второто е погодно за производство на мали размери. Отпорност на абење: Покрај отпорноста на маслото, отпорноста на абење на нитрилниот гумен лист не може да се игнорира. Во работните средини со висок интензитет, овој материјал може да продолжи да ја одржува стабилноста, да го намали абењето и да го прошири животниот век на услугата. Механички својства: Нитрилниот гумен лист има добри механички својства, вклучително и јачина на затегнување и јачина на компресија, што го прави добро да се одвива кога е подложен на надворешни сили. Покрај тоа, нитрилниот гумен лист има и добра јачина и издолжување на затегнување, широк спектар на цврстина и може безбедно да се користи во температурен опсег од -40 ℃ до 100. Исто така, има одлична отпорност на абење и антистатички својства и има добра компатибилност со поларни материи, како што се ПВЦ, алкид смола, најлон, итн. Овие карактеристики го прават нитрилниот гумен лист идеален избор на материјал во најразлични индустриски апликации.
Способност за набавка...

Начин на плаќањеL/C,T/T,D/P,D/A,Paypal

ИнкотермFOB,CFR,CIF,EXW,FAS,FCA,CPT,CIP,DEQ,DDU,DDP,Express Delivery,DAF

видео компеј

Hotешки производи

SEND INQUIRY

* 此处显示错误信息
* 此处显示错误信息

Контакт

  • Тел: 86-0319-19333913033
  • Мобилен телефон: 18632957356
  • Е-пошта: jiexingcyl@chinajiexing.cn
  • Адреса: Changzhuang Village,Wei County,Xingtai City,Hebei Province,China, Xingtai, Hebei China

Испрати Испраќам барање

Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати