HEBEI JIEXING RUBBER SEALS CO.,LTD
Дома> Производи> Лента за заптивка NBR> Нитрилна лента за метла> чистење на бришачот Stripglass Straper NBR нитрил
чистење на бришачот Stripglass Straper NBR нитрил
чистење на бришачот Stripglass Straper NBR нитрил
чистење на бришачот Stripglass Straper NBR нитрил
чистење на бришачот Stripglass Straper NBR нитрил
чистење на бришачот Stripglass Straper NBR нитрил
чистење на бришачот Stripglass Straper NBR нитрил

чистење на бришачот Stripglass Straper NBR нитрил

  • $0.95

    500-999 Piece/Pieces

  • $0.71

    1000-1999 Piece/Pieces

  • $0.62

    ≥2000 Piece/Pieces

Атрибути на производо...
Пакување и испорака
Продажни единици : Piece/Pieces
Опис на производот
Product Name Multi Function Car Ice Scraper
Product Material Nitrile Rubber
Color Customized Color
Thickness 2-100mm or customized
Width 5-500mm or customized
Length Any length customized
Any length customized -30-150℃
Hardness 8-80 degrees
Ductility 300%-600%
Tear strength 10kn/m
performance Oil resistance, aging resistance
Proportion 0.5-1.6g/cm3
Use Sealing ring, oil seal, protection, ete.
Classification Ordinary, special (oil resistant)
Сечилата на нитрилна метла обично се однесуваат на лопатките за метла направени од нитрилна гума. Неговите предности главно ги вклучуваат следниве аспекти:
Добра отпорност на масло: Нитрилна гума има добра отпорност на масло и може да се користи во разни нафтени производи, лубриканти и течни горива. Ова им овозможува на лопатките на нитрил да одржуваат добра издржливост и ефект на чистење при чистење на подови со повеќе масло или течност.
Силна отпорност на абење: Нитрилната гума има добра отпорност на абење, така што сечилата на нитрилна метла можат да одолеат на абење и да го продолжат својот животен век за време на долгорочната употреба.
Добра отпорност на топлина: Иако нитрилната гума може да има малку полоша отпорност на топлина од некои други гумени материјали, сепак може да се користи во одредена околина со висока температура. Ова значи дека сечилата на нитрилна метла можат да одржуваат добри перформанси дури и кога наидуваат на малку покачени температури за време на процесот на чистење. 13.
Силна адхезија: Нитрилна гума има силна адхезија, што овозможува сечилата на нитрил метла да бидат поцврсто фиксирани на метла, намалувајќи ја можноста за паѓање или оштетување.
‌Хемиски отпор ‌: Нитрилна гума може да издржи ерозија на различни хемикалии, вклучувајќи алкали, масло, растворувачи и киселини. Ова ја прави лентата за нитрилна метла да одржува добра издржливост дури и ако наиде на некои хемикалии за време на процесот на чистење. Good Затегнатост на воздухот‌: Нитрилна гума има добра затегнатост на воздухот, што помага да се намали истекувањето на прашина или фините честички за време на процесот на чистење и да се подобри ефектот на чистење. - Треба да се напомене дека иако шипките за нитрилни метла ги имаат горенаведените предности, нивната ниска отпорност на температура, отпорност на озон и перформанси на изолацијата се релативно сиромашни. Затоа, кога ги користите, треба да обрнете внимание за да избегнете да ги користите во екстремно ниска температура или озонски средини и да обрнете внимание на ограничувањата на нивните перформанси на електрична изолација. Покрај тоа, специфичните перформанси на шипките за нитрилни метла може да бидат погодени и од содржината на акрилонитрил во неговиот процес на производство. Колку е поголема содржината на акрилонитрил, толку е подобра отпорноста на маслото, но отпорноста на студот соодветно се намалува. ‌ Затоа, при изборот на шипки за нитрилни метла, треба да изберете соодветна содржина на акрилонитрил според специфичната околина и потребите на употреба.
Jiexing Jieshao

Hotешки производи

SEND INQUIRY

* 此处显示错误信息
* 此处显示错误信息

Контакт

  • Тел: 86-0319-19333913033
  • Мобилен телефон: 18632957356
  • Е-пошта: jiexingcyl@chinajiexing.cn
  • Адреса: Changzhuang Village,Wei County,Xingtai City,Hebei Province,China, Xingtai, Hebei China

Испрати Испраќам барање

Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати