HEBEI JIEXING RUBBER SEALS CO.,LTD
Дома> Производи> Серија за ленти за запечатување на врата и прозорец> Лента за заптивка со обложена PU> Лизгачки врати ПУ обложи за обложување и ленти за запечатување на прозорецот
Лизгачки врати ПУ обложи за обложување и ленти за запечатување на прозорецот
Лизгачки врати ПУ обложи за обложување и ленти за запечатување на прозорецот
Лизгачки врати ПУ обложи за обложување и ленти за запечатување на прозорецот
Лизгачки врати ПУ обложи за обложување и ленти за запечатување на прозорецот
Лизгачки врати ПУ обложи за обложување и ленти за запечатување на прозорецот
Лизгачки врати ПУ обложи за обложување и ленти за запечатување на прозорецот

Лизгачки врати ПУ обложи за обложување и ленти за запечатување на прозорецот

  • $0.35

    1500-2999 Meter

  • $0.28

    ≥3000 Meter

Атрибути на производо...
Атрибути на производо...

БрендHebeijiexing

Пакување и испорака
Продажни единици : Meter
Опис на производот
Puls Pu-обложените заптивки на вратите и прозорецот имаат предности на анти-колукција, звучна изолација, превенција на инсекти, ветровито, светло изолација, изолација на чад, водоотпорен, како и долг животен век и одлични перформанси. ‌
Карактеристиките и предностите на PU обложените врати и прозорецот се одразуваат главно во следниве аспекти:
Разновидност ‌: ПУ -обложените заптивки на вратата и прозорецот можат ефикасно да спречат судир, звучна изолација, влез на инсекти, ветер, лесна изолација, изолација на чад и да имаат добри водоотпорни перформанси.
Добра изведба на запечатување: Може ефикасно да ја блокира навлегувањето на воздухот, водата, прашината, итн., Намалување на размената на топлина во затворен и на отворено, да игра добра улога во термичката изолација и да помогне во намалувањето на потрошувачката на енергија. На пример, може да ја намали загубата на топлина во затворен простор во зима и да спречи влегување на топлина на отворено во текот на летото, а со тоа да се одржи стабилноста на температурата во затворен простор и да заштеди потрошувачка на енергија за климатизација или греење.
Одличен ефект на звучна изолација: Може да го апсорбира и блокира надворешниот шум, да создаде тивка околина за просторијата и да ја подобри удобноста на животот и работата. Во споредба со обичните ленти за запечатување, перформансите на звучна изолација се поизразени, што може ефикасно да го намали обемот на бучава што влегува во просторијата.
Силна еластичност: Може брзо да се врати во првобитната форма откако ќе се компресира. Дури и кога вратите и прозорците често се отвораат и затвораат, не е лесно да се деформира и секогаш одржува добар ефект на запечатување.
Издржливост: Оваа лента за запечатување може да одржува стабилни перформанси и долг животен век во различни средини. Има карактеристики против стареење и отпорни на абење, а неговиот животен век може да достигне 20 години.
Тест за перформанси: По ригорозните тестови за изведба, вклучително и тест за деформација на компресија, тест на сила на компресија, тест на температурата, термичка спроводливост К Тест за вредност, тест за отпорност на замор и тест за изолација на звук, ленти за запечатување на вратата и прозорецот, се претставија добро. На пример, на 70 ℃, стапката на компресија од 50% е континуирано компресирана 22 часа, а стапката на деформација е ≤ 10%; Со стапка на компресија од 25%, се применува сила од 15N/100мм, а стапката на компресија е ≤10n; Изведбата на запечатување не се менува значително од -40 ℃ до 90 ℃; K вредноста е ≤0.035w/m2k на 0 ℃; Отворањето и затворањето на прозорецот се симулираат 500.000 пати, а формата не се менува значително; Прозорецот со средната гумена лента и дополнителната гумена лента може да го намали бучавата до 45 децибели; Тестот за стареење на отворено достигна повеќе од 20 години, а перформансите остануваат недопрени.
Широко поле за апликација: ПУ-обложените ленти за запечатување на вратата и прозорецот се користат во високи врати и прозорци и други полиња заради нивните одлични перформанси, обезбедувајќи ефикасни функции за запечатување и заштита, додека одржуваат добра естетика и издржливост.
Накратко, лентите за запечатување на вратата и прозорецот ПУ станаа идеален избор за врати и прозорци со нивната разноврсност, трајност и одлични резултати од тестот за изведба.
product name PU coated door and window sealing strip
Product Material PU film + polyurethane filling + PVC frame
Temperature  -40~120℃
Hardness 30~50 Shore A
Density 0.4~0.8 g/cm3
Shape E/U/D/L/I/W and special shape
Product color Gray, brown, white, black (colors can be customized as needed)
Product size Complete specifications (customization supported)
MOQ 300meters
Function Dustproof, insect-proof, anti-collision, moisture-proof
Application All kinds of windows, wooden doors, slot sliding doorswardrobes.cabinets, etc.
Other information
Jiexingshipin

Hotешки производи

SEND INQUIRY

* 此处显示错误信息
* 此处显示错误信息

Контакт

  • Тел: 86-0319-19333913033
  • Мобилен телефон: 18632957356
  • Е-пошта: jiexingcyl@chinajiexing.cn
  • Адреса: Changzhuang Village,Wei County,Xingtai City,Hebei Province,China, Xingtai, Hebei China

Испрати Испраќам барање

Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати