HEBEI JIEXING RUBBER SEALS CO.,LTD
Дома> Производи> Силиконска лента за запечатување на гума> Силиконско црево> Силиконски цевка со високо квалитетна силиконска црева
Силиконски цевка со високо квалитетна силиконска црева
Силиконски цевка со високо квалитетна силиконска црева
Силиконски цевка со високо квалитетна силиконска црева
Силиконски цевка со високо квалитетна силиконска црева
Силиконски цевка со високо квалитетна силиконска црева
Силиконски цевка со високо квалитетна силиконска црева

Силиконски цевка со високо квалитетна силиконска црева

  • $0.74

    300-599 Meter

  • $0.58

    600-1199 Meter

  • $0.42

    ≥1200 Meter

Атрибути на производо...
Пакување и испорака
Продажни единици : Meter
Опис на производот
Product name Silicone Rubber Tube
Product Material Silicone Rubber
Keywords Silicone Tubing, Silicone Hose
Color Transparent, Black, White, Red, Blue, etc.
Length 20m, 50m, 100m, etc.
Hardness 60-70 Shore
Temperature Range -60℃-200℃
Sample Available
MOQ 500 Meters
Feature UV Resistance, Flexible, Durable, High & Low Temperature Resistance etc.
‌ Карактеристиките на силиконските цевки главно вклучуваат мекост, отпорност на висока температура, отпорност на лак, отпорност на корона, безопасен, нетоксичен и без вкус, еколошки, отпорност на висок притисок и може да се прилагоди во различни спецификации според барањата на клиентот. ‌
Силиконските цевки ги имаат следниве специфични карактеристики:
Мекост‌: Силиконските цевки имаат добра мекост, што ги прави лесни за свиткување и работа и се погодни за прилики за кои е потребна флексибилна врски.
Ighighighighight Температура отпорност ‌: Силиконските цевки можат да се користат во широк опсег на температурата, а опсегот на континуирана употреба на температурата е обично -60 ℃ до 200 ℃, а некои дури можат да достигнат опсег на отпорност на температура од -40 ℃ до 300 ℃, што го прави силиконот Цевки погодни за апликации во различни температурни услови.
‌ АРЦ и корона отпор ‌: Силиконските цевки имаат добри електрични својства, можат да издржат ерозија на лак и корона и се погодни за изолација на електрична опрема и жици и кабли.
‌Marmless, нетоксични и невкусни ‌: Силиконските цевки се нетоксични, безопасни и невкусни, исполнуваат стандарди за безбедност на храна и можат да се користат во апликации за контакт со храна, како што се системи за цевки во производството и преработката на храна.
Eventiversion Заштита на животната средина ‌: Силиконските цевки материјали се еколошки, не содржат штетни материи, ги исполнуваат барањата за заштита на животната средина и се погодни за сценарија за примена за кои е потребно еколошки материјали.
Ighighighighight Hight Presurenty‌: Силиконските цевки можат да издржат поголеми притисоци и се погодни за апликации за кои е потребен притисок.
‌Customizability‌: Силиконските цевки од различни спецификации и бои можат да се прилагодат според потребите на клиентите за да ги исполнат специфичните барања за употреба.
Покрај тоа, силиконските цевки исто така имаат одлична хидрофобичност и нелепливост и може да се користат како изолациони материјали. Во исто време, нивните електрични својства се менуваат помалку кога се влажни или температурата се зголемува, обезбедувајќи стабилно работење на електрична опрема. Овие карактеристики на силиконски цевки ги прават широко користени во многу индустрии, вклучително, но не ограничувајќи се на медицинска, преработка на храна, електротехника и други полиња‌
Jiexing Jieshao

Hotешки производи

SEND INQUIRY

* 此处显示错误信息
* 此处显示错误信息

Контакт

  • Тел: 86-0319-19333913033
  • Мобилен телефон: 18632957356
  • Е-пошта: jiexingcyl@chinajiexing.cn
  • Адреса: Changzhuang Village,Wei County,Xingtai City,Hebei Province,China, Xingtai, Hebei China

Испрати Испраќам барање

Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати