HEBEI JIEXING RUBBER SEALS CO.,LTD
Дома> Производи> Гумен лист> Силиконски гумен лист> Изолација Добар силиконски гумен лист
Изолација Добар силиконски гумен лист
Изолација Добар силиконски гумен лист
Изолација Добар силиконски гумен лист
Изолација Добар силиконски гумен лист
Изолација Добар силиконски гумен лист
Изолација Добар силиконски гумен лист

Изолација Добар силиконски гумен лист

  • $1.34

    300-599 Meter

  • $0.88

    600-1199 Meter

  • $0.65

    ≥1200 Meter

Атрибути на производо...
Пакување и испорака
Продажни единици : Meter
Опис на производот
Product name Silicone rubber sheet
Specific gravity 1.25
Thickness 0.5-10mm(or customized)
Width 0.6-1.8m(or customized)
Length 1m-50m(or customized)
Hardness 5-70(shpreA。)
Color White (translucent),red, green, etc
Testing Test report/certificate
Packaging Woven Bags/large quantity pallet
Features High temperature resistant, non-toxicand tasteless, good insulation performance
Customization Customized length/width/thicknesscut shape according to needs, etc.Please ask the customer service beforecustomization and ordering
- Предностите на силиконскиот гумен лист главно вклучуваат висока и ниска отпорност на температура, отпорност на солза, отпорност на маслото, отпорност на корозија, отпорност на стареење, отпорност на озон, отпорност на стареење на топол воздух, изолација и заштита на животната средина. ‌
Висока и ниска отпорност на температура ‌: Силиконскиот гумен лист останува еластичен на -60 ℃ и може да се користи долго време на 250 ℃, покажувајќи ја својата одлична отпорност на висока и ниска температура.
Extense отпорност ‌: Има голема отпорност на солза, што ја обезбедува неговата издржливост и стабилност за време на употребата.
Oilioil Отпорност, отпорност на корозија, отпорност на стареење ‌: Силиконскиот гумен лист има добра отпорност на масло, отпорност на корозија и отпорност на стареење и е погодна за различни околини.
Ozон Озонска отпор ‌: Силиконскиот гумен лист има одлична отпорност на озон и може да одолее на оштетувањето на озонот на материјалот.
Ot Отпорност на стареење на воздухот ‌: Во висока температура или влажна околина, силиконскиот гумен лист сè уште може да одржува добри перформанси и не е лесно да се стареат.
‌Inulation‌: Силиконскиот гумен лист има добра изолација и е погоден за сценарија за примена за кои е потребна електрична изолација.
‌ Заштита на животната средина ‌: Силиконски гумени чаршафи поминале различни сертификати за заштита на храна за заштита на животната средина, како што се FDA, ROHS, SGS, LFGB, итн., Кои ја исполнуваат современата побарувачка за еколошки материјали.
Покрај тоа, силиконските гумени чаршафи имаат и одлична еластичност и се погодни за правење разни заптивки за запечатување и влошки. Тие се широко користени во хардвер и електрична машинерија, електрични и електронски, авијациски, медицински, печатени, високо-напонски напонски простории изолација и други индустрии ‌
Силиконски лист

Hotешки производи

SEND INQUIRY

* 此处显示错误信息
* 此处显示错误信息

Контакт

  • Тел: 86-0319-19333913033
  • Мобилен телефон: 18632957356
  • Е-пошта: jiexingcyl@chinajiexing.cn
  • Адреса: Changzhuang Village,Wei County,Xingtai City,Hebei Province,China, Xingtai, Hebei China

Испрати Испраќам барање

Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати