HEBEI JIEXING RUBBER SEALS CO.,LTD
Дома> Производи> Силиконска лента за запечатување на гума> Силиконска самолеплива лента за пена> 3М само-лепете ја лентата за запечатување на бела силиконска пена
3М само-лепете ја лентата за запечатување на бела силиконска пена
3М само-лепете ја лентата за запечатување на бела силиконска пена
3М само-лепете ја лентата за запечатување на бела силиконска пена
3М само-лепете ја лентата за запечатување на бела силиконска пена
3М само-лепете ја лентата за запечатување на бела силиконска пена
3М само-лепете ја лентата за запечатување на бела силиконска пена

3М само-лепете ја лентата за запечатување на бела силиконска пена

  • $0.4

    200-799 Meter

  • $0.3

    ≥800 Meter

Атрибути на производо...
Пакување и испорака
Продажни единици : Meter
Опис на производот
product name 3M silicone foam sealing strip
Product Material Silicone
Product color White (color can be customized)
Length Any length customized
Width 5-150mm or customized
Thickness 1-50mm(or customized)
Specifications Customization is supported
Features High temperature resistance, anti-aging, tear resistance,good elasticity, wear resistance and corrosion resistance
Scope ofapplication Sealing, shock absorption, sound insulation, etc.for industry, mechanical equipment, furniture, etc.
‌The advantages of white silicone self-adhesive foam strips mainly include high temperature resistance, low temperature resistance, sound insulation and heat resistance, environmental protection and non-toxicity, waterproof, corrosion resistance, earthquake resistance, high flame retardant performance, electrical insulation performance, итн
Tementionshight Температура и отпорност на ниска температура ‌: Белите силиконски самолепливи ленти од пена можат да издржат екстремно високи температури (до 250 степени) и екстремно ниски температури (ниско до -50 степени). Оваа екстремна толеранција на температурата му овозможува да одржува добри перформанси и стабилност во различни средини. ‌ ‌ andound изолација и ефект на отпорност на топлина ‌: Поради неговиот уникатен процес на формула, овој материјал има добра звучна изолација и ефекти на отпорност на топлина и е идеален материјал за запечатување и топлотна изолација. ‌ ‌ Environmentally пријателски и нетоксичен ‌: бели силиконски самолепливи ленти од пена се оценка на храна, нетоксични и без мирис и поминаа сертификација на FDA храна. Тоа е еколошки материјал за полнење погоден за прилики кои бараат високи стандарди за хигиена. ‌ ‌ ‌ vaterproof и отпорна на корозија ‌: може ефикасно да одолее на пенетрацијата на влагата, да спречи воден пареа и капките во вода да влезат во запечатената област и исто така можат да одолеат на ерозијата на кисели или алкални околини за да ги одржат перформансите и животот. ‌ ‌ ‌ ‌ Сеизмички перформанси ‌: Има добра сеизмичка отпорност, може ефикасно да изолира штетни материи и да обезбеди безбедно работење на системот за процеси.
‌ Hight Performance Performance Retardant ‌: Добро функционира во ретарданцијата на пламенот, неговата густина на пена и услужниот живот можат да ги исполнат високите барања и има одлични перформанси за ретардант на пламен ‌.
‌ Електрична перформанси на изолација ‌: Има добри перформанси на електрична изолација, а силиконскиот диоксид генериран по согорувањето е сè уште изолационен материјал, кој е погоден за високо-напонски прилики.
Овие предности прават бели силиконски самолепливи ленти за пена широко користени во многу индустрии, вклучително, но не ограничувајќи се на електронски уреди, опрема за мебел, играчки, хардвер, медицинска опрема, спортски производи, аудио, осветлување, машини, автомобили, шише и конзервирање, запечатување, запечатување, запечатување, запечатување, запечатување, запечатување, запечатување, Градење на запечатување на wallидот на завесите, итн.
Бела лента за силиконска пена

Hotешки производи

SEND INQUIRY

* 此处显示错误信息
* 此处显示错误信息

Контакт

  • Тел: 86-0319-19333913033
  • Мобилен телефон: 18632957356
  • Е-пошта: jiexingcyl@chinajiexing.cn
  • Адреса: Changzhuang Village,Wei County,Xingtai City,Hebei Province,China, Xingtai, Hebei China

Испрати Испраќам барање

Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати